Tantra retraite 14-17 november

INFINITE

Geef je over aan de holding van Aanwezigheid

Tantra retraite: Ontdek de vrijheid van volledige overgave

Er is een diepe, dragende ruimte in ons die voorbij gaat aan de vorm, zorgen, en verhalen.

Een plek vol overgave, vertrouwen, vrede…

Een plek die soms zo ver weg lijkt, maar eigenlijk direct hier en nu beschikbaar is.

We nodigen je uit om naar binnen te keren en verbinding te maken met je oneindige natuur. Dit is de grond van Aanwezigheid waaruit we zijn ontstaan, ver voorbij ons persoonlijke wezen en verhalen.

Tantra retraite

Maar meestal lopen we rond met een beperkt beeld van wie we zijn en wat ons pad is. Door levenservaringen, opvoeding, conditioneringen, en culturele invloeden, hebben we idealen en zelfbeelden gecreëerd en geïnternaliseerd. Deze conditioneringen hebben ons gediend om een gevoel van identiteit en richting te ervaren in de wereld. Ze hielpen (en helpen) ons om grip te krijgen op complexe situaties en relaties, niet zelden om pijnlijke ervaringen te kunnen overleven. Het probleem is alleen dat we er zo mee geïdentificeerd zijn, dat we het contact met onze diepste en oneindige grond zijn verloren.

We zijn verwikkeld in beperkende zelfbeelden zoals “ik ben niet goed genoeg”, “er is geen ruimte voor mij”, “als ik maar hard werk, wordt ik geaccepteerd”, “zolang ik me aanpas gaat de ander niet weg”, “hier ben ik te gevoelig voor”… 

Deze zelfbeelden voelen vast, beklemmend en verroest. We voelen ons onvrij, omdat we ergens weten en aanvoelen dat dit lang niet alles is wat we zijn. We leven een fractie van onze potentie!

Weet je hoeveel meer je bent?

Kun je rusten in de mystiek van het leven?

Tantra leert ons hoe we deze beelden werkelijk onder ogen kunnen komen, er doorheen kijken en diepere lagen her-belichamen. Hierdoor vinden we het contact terug met Aanwezigheid die alle vormen draagt en herkennen we onszelf als onderdeel van een veel groter mysterie. Dit is geen manier om je persoonlijke leven op aarde te overstijgen, maar juist om volledig jezelf te worden, doordrongen van aanwezigheid, en met het belichaamde besef dat je oneindig veel meer bent.

Hoe we verschijnen, kan oneindig veel vormen aannemen: stil, stralend, wakker, worstelend, opgewonden, overweldigd, jaloers, jolig, zelfkritisch, zelfverzekerd, verward, vredig, … 

Welke vormen neem jij aan? Met welke vorm identificeer je je en welke vormen wijs je af in jezelf? En wat maakt dat je juist zo verschijnt? Wie ‘moet’ je zijn? Van wie? Hoe vast voelt het als je maar een paar van deze vormen aan mag nemen? 

Als we deze vragen werkelijk binnen laten komen tijdens het Tantrische werk, kan onze vaste vorm wat poreuzer worden en ontstaat er bewegingsruimte. Zo kom je tot expressie in een alsmaar veranderende stroom, vanuit overgave en in contact.

Met behulp van ademwerk, partnerwerk, lichaamswerk, gestaltpsychologie, rituelen en meer, nodigen we jullie uit om steeds weer terug te keren naar de jou vitale energie en de kracht van  Aanwezigheid. We zullen, ademen, spreken, dansen en worstelen om de reikwijdte van onze expressie en de blokkades te leren kennen. Wanneer we al onze expressievormen echt de ruimte bieden om vrij te verschijnen – Of we ze nu mooi vinden of niet – ontstaat er een natuurlijk gevoel van vervulling en heelheid. Na deze retraite, ben je niet vrij van beperkingen, maar draag je een bedding om weer contact te maken met je oneindige potentie. 

Tantra retraite

Ben je bereid om te onderzoeken welke mysterieuze diepte je bent? Om te voelen hoe je kunt bewegen in het onbekende? Het is spannend, want er is geen houvast, maar je krijgt je vrijheid ervoor terug!

We nodigen je uit om je diepte te leren kennen en te zien wie je werkelijk bent. 

Liefs,

Helena & Ruben

Ben je benieuwd naar ons?
Volg dan deze linkTantra retreat

Tantra retraite voor stellen en singles. Geef je over aan je diepte in deze Integrated Tantra retraite 

Praktische informatie

– De INFINITE retraite is op 14 november 14:00 – 17 november 17:00 

– De online integratie bijeenkomst op 30 november 10:00-12:00

– Locatie: De Dieken, Holten, Overijssel

– Prijzen: zie prijzentabel hieronder. Termijnbetaling is mogelijk –  Als ook dit financieel niet mogelijk is voor je, neem dan contact met ons op.

– Annuleringsregeling:
* Je hebt 48h bedenktijd na de inschrijving. Je kunt je inschrijving dan nog ongedaan maken en krijgt je geld teruggestort min de Hipsy administratiekosten. Stuur hiervoor binnen die 48h een mail naar mail@integratedtantra.com
* Annuleren is mogelijk tot 4 weken voor de retraite voor een terugbetaling van 50%
* Annuleer je binnen 4 weken voor aanvang van de retraite, dan gaan wij kijken of er iemand is in de wachtlijst die je plaats kan innemen. Als we een passende vervanging voor je vinden, rekenen we €40,- annuleringskosten pp. Wanneer we geen passende vervanging vinden, dan ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt ook zelf een vervanger aandragen, hierbij worden ook de annuleringskosten van €40,- berkent.

– Vragen? Neem contact met ons op via  mail@integratedtantra.com


Prijzen

INFINITE

*Let op, mannentickets uitverkocht
750 Early bird tot 31 juli (Regulier €800)
  • INFINITE retraite
  • Online integratie sessie op 30 november
  • Optioneel intake gesprek
  • Termijnen betaling mogelijk

1op1 coaching

Voor en na de retraite
140
  • Voorbereidende coaching
  • Integratie coaching
  • Met Helena of Ruben
  • Optioneel intakegesprek
  • Termijnen betaling mogelijk

Tantra retraite voor singles en stellen, Een tantra retraite om je te overgeven aan je diepste grond

Van onze deelnemers

FAQ

Let's Connect

We horen je graag over vragen of reacties!

Tantra retraite, tantra retraite, tantra retraite